"Håret er simpelthen så vigtigt for alle. Både at det er sundt, ser godt ud, passer til dig – og ikke mindst at det er praktisk og fungerer i din hverdag.
Det arbejder jeg ud fra"

Heidi Bak Holmberg er indehaver af Rapuntzel. Hun har mere end 30 års erfaring som frisør, og er stadig inspireret, dedikeret og ambitiøs på sit fags vegne.

Hun er tingfinder, mor, en faglig ildsjæl – der konstant udfordrer sig selv og det håndværk hun omhyggeligt holder ved lige. Vidal Sassoon er en stor inspiration for Heidi, som derfor, er dedikeret til disse kurser, i en skøn erkendelse af, at der altid er mere at lære i jagten efter at opfylde sine kunders hårdrømme.

Hun mener, at resultatet er det vigtigste. At du er tilfreds. At dit nye hår er praktisk i hverdagen og at klædeligheden altid går forrest. Klædelighed går aldrig af mode.

Heidi Bak Holmberg er vild med sit fag, sin salon og sine kunder.

Hendes daglige arbejde er baseret på erfaring, men altid ud fra en opdateret viden om nyeste tendenser og teknikker. Hun vil så gerne indfri dine forventninger. Så det gør hun. Udgangspunktet er et sundt hår og hos Rapuntzel benyttes primært økologiske produkter.  

Børneklipning

– Det kræver tålmodighed, nærvær og sommetider en god historie at klippe børn.
Jeg elsker at have sådan et lille menneske i stolen og jeg er vild med deres
umiddelbare respons,

Scroll to Top